shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby-ul seriei se joacă la Buzău: Gloria – Oțelul, mâine, ora 15:00

jucatori-otelul-rosu

SC Oțelul Galați va evolua mâine, 23 martie, pe terenul formației SCM Gloria Buzău, într-o partidă ce va conta pentru etapa 19 a Ligii 3. Derby-ul seriei 1 va avea loc cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Gloria din Buzău.

Înaintea acestei runde, formația din Crâng ocupă  fotoliul de lider al campionatului, cu un total de 47 de puncte, strânse după cele 15 victorii și 2 egaluri, golaveraj 45-9, în timp ce oțelarii sunt pe locul secund, la 5 lungimi, cu 42 de puncte adunate și o linie de clasament ce cuprinde 13 victorii, 3 egaluri și 1 înfrângere, golaveraj 32-7, fiind formația cu cele mai puține goluri primite în toate seriile Ligii 3.

Arbitru de Liga 1 la centru

Partida va fi arbitrată de o brigadă ce îl va avea la centru pe Comănescu Adrian (Râmnicu Vâlcea – Liga 1), ajutat la cele două tușe de Mihaila Alexandru (Râmnicu Vâlcea – Liga 2) și Ilinca Cristian Daniel (Craiova – Liga 2). Observatorul de joc din partea FRF a fost delegat Scanteie Daniel (Bacău), în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de observatorul CCA, Crângaşu Silviu (Ploieşti).

Peluza Nord organizează deplasare la Buzău

Suporterii Oțelului vor fi prezenți și în această partidă alături de echipă, iar în acest sens, Peluza Nord Galați organizează deplasare la Buzău pentru partida pe care SC Oțelul Galați o va disputa pe terenul celor de la SCM Gloria. Plecarea va avea loc în ziua meciului, sâmbătă, ora 11:00, din fața stadionului Oțelul, iar intrarea pe stadion va fi liberă, conform organizatorilor clubului gazdă. Pentru a obține mai multe detalii sau pentru a vă putea înscrie, apelați: 0755 880 674 / 0787 539 132.