shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Derby-ul turului: Toți oțelarii la stadion!

bucurie-gol-jucatori-otelul

SC Oțelul Galați va disputa astăzi cel mai important meci al din acest tur de campionat al Ligii 3, în compania liderului si pricipalei contracandidate la promovare, Aerostar Bacău. La o lungime de 3 puncte in clasament, oțelarii au o singură opțiune în acest joc, victoria, pentru a reveni pe locul ce permite accederea în Liga 2, iar pentru a realiza acest deziderat, echipa și suporterii trebuie să fie un tot unitar, un scut ceva apară atacurile oaspeților, dar și cea mai puternică armă ce va sparge defensiva bacăună. SC Oțelul Galați ocupă locul secund în ierahia seriei, având acumulate 25 de puncte și o linie de clasament ce cuprinde 7 victorii, 4 egaluri si 1 înfrângere, golaveraj 28-9, în timp ce oaspeții de sâmbătă ocupă poziția de lider cu 28 de puncte strânse în cele 12 meciuri disputate (8 victorii, 4 egaluri, golaveraj 32-8).

“Este un derby, vor evolua cele mai bune echipe ale seriei, într-un meci direct pentru primul loc din clasament. Cu spirit de sacrificiu și determinare, dar și cu sprijinul suporterilor noștri, sperăm să facem un joc bun și să obținem cele trei puncte puse în joc”, a declarat antrenorul principal al SC Oțelul Galați, Alexandru Ciobanu.

Acesta va fi ultimul joc oficial pe care formatia noastra îl va disputa în acest an pe teren propriu, în acelasi timp si cel mai important, astfel încât toți cei prezenți astăzi la stadion trebuie să susținem echipă și împreună să purtăm numele Oțelul spre un nou succes!