shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Determinare pentru ultima deplasare: Viitorul Ianca – SC Oțelul Galați

jardan-gol

SC Oțelul Galați se va deplasa astăzi pe terenul formației Viitorul Ianca pentru a disputa jocul din etapa a 13-a a Ligii 3, seria 2. Partida va avea loc cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Plopu, din localitatea cu același nume ce aparține de orașul Ianca.

Înaintea acestei runde, oțelarii ocupă fotoliul de lider al seriei, cu 30 de puncte acumulate în urma celor 10 victorii și 2 înfrângeri înregistrate, golaveraj 43-9. De cealaltă parte, gazdele de astăzi se clasează pe poziția 7, cu un total de 16 puncte și o linie de clasament ce cuprinde 5 victorii, 1 egal și 6 înfrângeri, golaveraj 19-27.

Am uitat rapid victoria cu Aerostar și de luni ne-am concentrat pentru meciul de la Ianca. Gazdele formează o echipă incomodă care, dacă prinde o zi bună, poate pune probleme oricărei echipe din seria noastră. Băieții noștri sunt foarte concentrați, nu subestimăm în niciun fel adversarul. Obiectivul este victoria, ne dorim să obținem maximum de puncte din meciurile rămase de disputat în acest an. Sunt bucuros că, în afara lui Demian, toți jucătorii sunt valizi din punct de vedere medical, nu avem niciun caz de Covid, așa că am soluții ca să fac cel mai bun unsprezece”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Porumbel Valentin – Olteniţa, ajutat la cele două tușe de Cercel Cosmin – Piatra Neamţ și Andrei Ionut Razvan – Piatra Neamţ. Observatori au fost desemnați Brînduşă Mircea – Călăraşi și Patrichi Stefan – Iaşi.

Partida Viitorul Ianca – SC Oțelul Galați va reprezenta ultimul joc în deplasare al oțelarilor din acest an, urmând ca alte două partide să se desfășoare pe teren propriu, cu CSM Focșani și Dinamo Bacău, înainte de a intra oficial în pauza de iarnă.

Partida va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul