shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Dinamo Bacău – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 15:00

otelul-chiscani-8-0

SC Oțelul Galați va evolua astăzi, în deplasare, pe terenul formației Dinamo Bacău, într-o partidă ce va conta pentru etapa a 6-a a Ligii 3, seria 2. Jocul va avea loc cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Siretu, din localitatea bacăună Săucești.

Înaintea acestei runde, elevii pregătiți de Dorinel Munteanu ocupă locul 3, ce asigură calificarea în play-off, cu un total de 9 puncte și o linie de clasament ce cuprinde 3 victorii și 2 înfrângeri, golaveraj 16-5. De cealaltă parte, gazdele de astăzi se află pe penultima poziție a ierarhiei, fără a reuși să acumuleze vreun punct în cele 5 etape disputate până acum, golaveraj 4-13.

Am avut o săptămână dificilă din cauza meciului de la Focșani, dar ne așteaptă un meci greu și la Bacău pentru că orice echipă care joacă cu Oțelul se motivează și mai mult. Asta aștept și de la echipa noastră și să câștigăm, nu va fi ușor chiar dacă nu au acumulat niciun punct”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce acest joc, urmând ca la centru să fie Baban Vlad – Iaşi, asistat la cele două tușe de Paduraru Sebastian – Gura Humorului și Blănariu Alexandru – Fălticeni. Observator de joc a fost delegat Chiriac Daniel – Focşani, în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Luca Valentin – Botoşani.

Partida va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul