shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Doar împreună suntem mai puternici”

brailescu-dorinel

Dragi suporteri ai echipei Oțelul Galați,

În calitate de reprezentant al clubului, vă transmit acest mesaj pentru a vă încuraja să rămânem uniți și să punem în continuare interesul echipei noastre pe primul loc. Suntem o comunitate puternică de suporteri, iar sprijinul vostru ne este extrem de valoros. Echipa noastră are obiective importante, îndrăznețe, iar pentru a le atinge, avem nevoie de unitate și determinare. Indiferent de dificultățile pe care le întâmpinăm, știm că vă avem alături de echipa noastră și că o veți susține în orice moment, învingând obstacolele împreună. Este important să fim un exemplu de susținere și devotament, indiferent de situație. Doar astfel putem construi împreună o echipă puternică și să obținem rezultatele dorite.

Încurajez, de asemenea, spiritul de echipă și cooperarea între suporteri, jucători și antrenori. Să fim solidari, să ne ajutăm reciproc și să fim mereu alături de echipa noastră, indiferent de circumstanțe. Să ne susținem jucătorii și să le arătăm că suntem alături de ei în toate momentele, atât la victorii, cât și la înfrângeri.

Vom continua să demonstrăm tuturor că suntem o comunitate unită și pasionată de fotbal, că suntem alături de echipa noastră și că ne vom susține întotdeauna obiectivele noastre comune. Împreună suntem mai puternici și putem atinge performanțe remarcabile. Să fim mândri de culorile și tradițiile echipei Oțelul Galați și să ne dedicăm complet sprijinului acesteia. Să fim o sursă de inspirație pentru jucători și să arătăm că suntem una dintre cele mai importante comunități de suporteri din România!

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că sunteți alături de echipa noastră în fiecare etapă a acestui drum. Haideți să mergem împreună spre succes!

Cu respect și recunoștință,

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați