shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Drept la replică solicitat Gazetei Sporturilor

logo-sc-otelul-galati

Referitor la articolul publicat de Gazeta Sporturilor în data de 21 aprilie 2021 – „Club cu restanțe salariale de 5 luni, acuzat de mituirea arbitrului » Comisiile FRF tot amână judecarea, rivalele suspectează o înțelegere” cu subtitlul „Bucovina Rădăuți, înțeleasă cu Oțelul?”, clubul nostru dorește să facă următoarele precizări:

SC Oțelul Galați își propune promovarea în Liga 2 doar pe merite sportive și neagă vehement că ar fi avut, are sau intenționează să aibă vreo înțelegere cu o altă echipă angrenată în competițiile oficiale. Clubul nostru reprezintă un brand important în fotbalul românesc și orice obiectiv pe care și-l propune va încerca să fie atins respectând principii precum etica, fair-play şi onestitatea. SC Oțelul Galați și-a respectat întotdeauna comunitatea de suporteri, dar și adversarii sportivi, iar succesul clubului a fost măsurat întotdeauna cu mijloace obiective și corecte, reușite doar prin prisma jocului.

De asemenea, în momentul de față configurația clasamentelor în seriile 1 și 2 ale Ligii 3 nici nu ar permite un duel al formației noastre cu Bucovina Rădăuți în primul baraj de promovare, ci în compania celor de la Foresta Suceava. Considerăm că informațiile eronate prezentate în articolul mai sus-menționat aduc o atingere imaginii clubului nostru și solicităm publicației Gazeta Sporturilor retractarea acestora.

În concluzie, apreciem că atât titlul materialului de presă la adresa căruia solicităm publicarea dreptului la replică, cât și informațiile prezentate în cuprinsul acestuia sunt tendențioase, nedocumentate și de natură a induce în eroare comunitatea sportivă. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații pe acest subiect și vă rugăm, ori de câte ori situația o impune, să solicitați și punctul de vedere al instituției noastre, potrivit cutumelor deontologice.

Biroul de presă SC Oțelul Galați