shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Duelul Dunării de Jos: Oțelul – Brăila, astăzi, ora 17:00

echipaof

SC Oțelul Galați va primi, astăzi, vizita formației Dacia Unirea Brăila, în cea mai importantă partidă a etapei 16 a Ligii 3, seria 2. Jocul se va disputa cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.

Înaintea acestei runde, oțelarii ocupa în continuare fotoliul de lider al seriei, cu un total de 35 de puncte obținute în urma celor 11 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri, la o distanță de 3 puncte de oaspeții de astăzi, ocupanta locului secund, cu 32 de puncte acumulate și o linie de clasament ce cuprinde 10 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri. Disputa va consemna și duelul celor mai bune ofensive din cel de-al treilea eșalon, Oțelul având 49 de goluri marcate și 11 primite, în timp ce Dacia Unirea Brăila a punctat de 45 de ori și a încasat 15 goluri.

Ne așteaptă un meci echilibrat, dar noi tratăm fiecare meci la victorie. Suntem motivați, așteptăm meciul cu nerăbdare și am încredere că vom obține victoria. Joacă cele mai bune echipe din serie, sperăm să fie un meci frumos, cu goluri și să câștigăm. Ne interesează să ajungem la baraj, să câștigăm și acele partide și să aducem Oțelul în liga secundă, acolo unde merită. Era mult mai frumos dacă jucam cu suporterii pe stadion, mi-au spus colegii că fanii Oțelului sunt alături de echipă și ar fi venit în număr foarte mare la meci. Vom juca pentru suporteri, dar și pentru Grig, trece printr-o perioadă grea și vrem îi dedicăm o victorie” – Georgian Păun, mijlocaș SC Oțelul Galați

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce întâlnirea dintre cele două combatante de astăzi, iar la centru a fost delegat Chitu Marius (Târgovişte – Dâmboviţa), ajutat la cele două tușe de Brînză Iulian Cătălin și Noroc Mihaita Adrian (ambii Botoşani). Observator de joc a fost desemnat Scanteie Daniel (Bacău), în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Marodin Nicolae (Bucureşti).

Partida SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube #OtelulTV.

Achiziționează bilet la SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila și poți câștiga prin tragerea la sorți un tricou oficial ce aniversează 10 ani de la câștigarea titlului de campioană, dar și șansa de a fi prezent pe stadion la derby-ul seriei în sectorul în care ți-ai ales ticketul virtual ➡️ https://www.bilete.ro/sc-otelul-galati-dacia-unirea-braila/