shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Duminică, meci caritabil pentru Ion Cruceanu

logo-sc-otelul-galati

Duminică, 10 martie, cu începere de la ora 11:00, la Sala Sporturilor Dunărea, va avea loc un meci demonstrativ între echipa Old Boys a Oțelului și o reprezentantă a Consiliului Local Galați. În deschidere, la ora 10:00,vor avea loc jocuri susținute de grupele de copii ale SC Oțelul Galați.

Acest eveniment este unul caritabil și are ca scop strângerea de fonduri pentru Ion Cruceanu, fost jucător, dar și antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului Oțelul, care a suferit un accident vascular în urmă cu câteva luni. Pe lângă numeroasele performanțe reușite la nivelul juvenil, Ion Cruceanu a promovat și mulți jucători precum Florin Cernat, Iulian Apostol, Alexandru Tudorie, Robert Hodorogea, Andrei Miron, Robert Moglan, Cosmin Stoian, etc.

Donațiile se pot face la Sala Sporturilor Dunărea, într-un loc special amenajat, dar și în contul curent RO30INGB0000999907849320(RON), deschis la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București. Vă așteptăm la acest eveniment umanitar, organizat de „Asociația Sportivilor Profesioniști și Amantori” (A.S.P.A.), ce îl are ca membru fondator pe managerul general al SC Oțelul Galați, Valentin Ștefan.