shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Eliminare din Cupa României în prelungiri

matei-gradinaru-negru

SC Oțelul Galați a fost eliminată din faza a III-a a Cupei României, după ce a fost învinsă, după prelungiri, scor 1-3 (1-1 în timpul regulamentar), de formația de Liga 3, CSM Focșani.

Oțelarii au deschis scorul prin Marius Matei în minutul 24, iar gazdele au reușit să egaleze pe tabela de scor în minutul 85, în urma unei lovituri de pedeapsă executate de Ciprian Petre, și să împingă partida în prelungiri. Odată cu accidentarea lui Marius Matei și eliminarea lui Bogdan Crihană, misiunea roș-alb-albaștrilor a devenit una foarte grea, iar cei de la Focșani au profitat și au punctat de două ori prin Mădălin Predoiu, minutul 99, și Cătălin Costin, minutul 112.

Alexandru Ciobanu a început jocul în următoarea formulă: Preda – Stoian, Ghiocel (cpt), Puțanu, Manău – Munteanu, Crihană, Pleșa, Dima – Zărnescu, Matei. Au mai evoluat: Pop, Bordieanu, Grădinaru și Țicămucă.

SC Oțelul Galați va disputa următorul joc, în campionat, pe teren propriu, în compania concitadinei CSU Dunărea de Jos, în etapa 2 a Ligii 3, seria 1. Partida va avea loc sâmbătă, 31 august, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul Oțelul.