shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Euromobila, noul partener al SC Oţelul Galaţi

euromobila

SC Oțelul Galați, un club renăscut de suporteri pentru suporteri, anunță că în sprijinul proiectului s-a alăturat un nou partener, Euromobila, companie care consideră că inițiativa de a readuce Oțelul, clubul fanion al orașului Galați, în prim planul fotbalul românesc este una viabilă și fezabilă.

Consider că proiectul SC Oțelul Galați reprezintă  un demers de lăudat al comunității și ne face deosebită onoare ca Euromobila să vină în sprijinul suporterilor gălățeni. Avem speranța că împreună vom reuși să promovăm valorile locale și să reclădim fenomenul fotbalistic într-un mediu cât mai sănătos și în care să predomine fair-play-ul și respectul – Silviu Andrei, administrator Euromobila

Euromobila este o companie producătoare de mobilă tapițată, fondată în 2001. Compania a acumulat în această perioadă o experiență considerabilă în sfera producției și a satisfacerii nevoilor clienților. Totul a început în urma cu 15 ani, din pasiunea pentru canapele, pentru culoare și pentru confort. În această perioadă am investit în dezvoltarea ergonomiei și confortului produselor, aducând permanent elementul modern în linia acestora. Euromobila a ajuns astăzi să fie unul din cei mai importanți producători de mobilier tapițat din România.

SC Oțelul Galați și Euromobila au semnat un contract valabil pentru sezonul competițional 2016/2017, cu posibilitatea de prelungire a acestui angajament, iar logo-ul companiei va fi afișat pe tricourile de joc și pe alte canale oficiale de promovare.

Euromobila se alătură altor entități gălățene ce ne susțin proiectul, InstalExpert, UVSAR, Diotech, Family Grill, Intermedia cărora le mulțumim pentru implicare. De asemenea, așteptăm alături de noi și alți parteneri care ne pot sprijini în misiunea noastră de a reda fotbalului spiritul Oțelului.

Showroom-ul Euromobila îl puteți găsi în Galați, în incinta Dunărea mall, etaj 1, vis a vis de Neacșu .

Facebook: Euromobila canapele
Site: www.euromobila-canapele.ro
Telefon: 0747462732