shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Facem unirea: Încă trei jucători din Moldova la Oțelul

jardan-cojocaru-vadim

SC Oțelul Galați anunță faptul că trei jucători au semnat contracte cu formația noastră: fundașul central Maxim Cojocaru, mijlocașul central Vasile Jardan și atacantul Vadim Cîrcimar. Cei trei fotbaliști provin din Republica Moldova și vor îmbrăca tricoul roș-alb-albastru în această stagiune de campionat. Jardan și Cîrcimar s-au alăturat lotului condus de Dorinel Munteanu încă din cantonamentul de la Vatra Dornei, fiind utilizați și în cele două meciuri de verificare disputate în stagiul de pregătire, în timp ce Cojocaru a făcut joncțiunea cu echipa în această săptămână. Oțelul mai are în lot un jucător moldovean, mijlocașul dreapta Dumitru Demian, astfel încât contingentul celor din Republica Moldova a ajuns la cifra patru în echipa oțelară.

vadim-max-jardan

☑️ Maxim Cojocaru – fundaș central – născut 29 octombrie 1999, la Chișinău, Rep. Moldova – a luat contactul cu fotbalul profesionist la clubul de primă ligă Dacia Buiucani, dar la vârsta de 15 ani a părăsit țara natală și s-a mutat în Spania, unde a evoluat la CE Jupiter și UFB Jabac, la nivelul regional din comunitatea autonomă a Cataloniei. Apoi, a revenit în Moldova, în Divizia Națională, la Codru Lozova, după care s-a transferat la KF Vllaznia, formație din prima ligă a Albaniei. În sezonul trecut, a fost legitimat la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, unde a evoluat în aprope toate jocurile disputate de formația neamțeană (16 în campionat și 4 în Cupa României)

cojocaru1

cojocaru2

☑️ Vasile Jardan – fundaș/mijlocaș central – născut 20 iulie 1993, la Chișinău, Rep. Moldova – a început fotbalul la Dacia Chișinău, formație pentru care a și debutat în prima ligă în 2011. Apoi a fost împrumutat la Academia Chișinău și FC Dinamo-Auto Tiraspol, de unde a făcut pasul la FC Milsami Orhei în 2017. Au urmat 4 ani în tricoul acestei formații, alături de care a reușit să câștige Cupa și Supercupa Moldovei și să evolueze în preliminariile UEFA Europa League (7 meciuri – 1 gol). Are la activ 136 de prezențe pe prima scenă fotbalistică a Moldovei, iar în sezonul trecut a jucat 31 de meciuri, a înscris 7 goluri și a oferit 2 assist-uri. De asemenea, a evoluat pentru reprezentativele U17 și U19 ale Republicii Moldova, fiind și un component de bază al echipei naționale de tineret (21 meciuri)

jardan1

jardan-2

☑️ Vadim Crîcimari – atacant – născut 22 august 1988, la Tiraspol, Rep. Moldova – a debutat în fotbal la Sfîntul Gheorghe Suruceni, fiind un vârf cu experiență și cu un CV ce cuprinde formații din prima ligă a Moldovei, dar și din Azerbaijan și liga secundă din Rusia. E evoluat de-a lungul carierei pentru FK Mughan (Azerbaijan), Rapid Ghidighici, FC Speranta Crihana Veche, Zimbru Chișinău, FC Tosno (Rusia, L2), SKA-Energhia Habarovsk (Rusia, L2), Academia Chișinău, FC Dinamo-Auto Tiraspol, CSF Speranta Nisporeni, FC Floresti și Dacia Buiucani. Conform transfermarkt.com, în sezonul precedent a evoluat pentru Dacia în 36 de partide, reușind să înscrie de 10 ori și să ofere 3 pase de gol

vadim1

vadim2

De asemenea, clubul nostru anunță că a ajuns la un acord de reziliere amiabilă cu apărătorul Marius Sevastian, astfel încât întelegerea contractuală dintre SC Oțelul Galați și jucător se va încheia. Îi mulțumim pentru toată activitatea sportivă depusă și îi urăm mult succes!