shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Facilități pentru societățile care vor să sponsorizeze Oțelul

otelul-csu1

SC Oțelul Galați anunță faptul că asociația noastră a fost înscrisă oficial în Registrul entităţilor/unităţilor de cult, astfel încât sponsorii clubului nostru vor avea de parcurs o procedură mult mai simplă și vor avea parte și de avantaje conform Legii 30/2019.
În acest sens, sponsorizările efectuate de plătitorii de impozit pe profit şi de impozit pe veniturile microîntreprinderilor către entităţi nonprofit sau unităţi de cult vor putea fi scăzute de acestea din impozitele datorate doar dacă beneficiarii sumelor sunt înscrişi în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

Menţionăm totodată că, prin Legea nr. 30/2019 se menţionează că acest Registru al entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale va impacta şi redirecţionarea impozitului pe venit în cazul persoanelor fizice. Astfel, aceştia din urmă vor putea redirecţiona 3,5% din impozitul pe salarii, veniturile din activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală sau cedarea folosinţei bunurilor, către entităţi nonprofit sau unităţi de cult, începând cu data de 1 aprilie 2019, doar dacă beneficiarii sumelor sunt înscrişi în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

DEȚII O SOCIETATE COMERCIALĂ, VREI SĂ SPRIJINI OȚELUL ȘI SĂ ÎȚI PROMOVEZI BRANDUL? CERE O OFERTĂ DE SPONSORIZARE/PUBLICITATE ȘI ÎMPREUNĂ VOM FACE O ECHIPĂ PUTERNICĂ!