shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

FC Botoșani 2 – SC Oțelul Galați: astăzi, ora 17:00

bordieanu-gol

SC Oțelul Galați se va deplasa astăzi la Dorohoi pentru a disputa partida cu FC Botoșani 2, primul joc al etapei 21 a Ligii 3, seria 1. Meciul va avea loc cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Dorohoi.

Înaintea acestei runde, oțelarii ocupă locul secund al ierarhiei, cu un total de 45 de puncte obținute în urma celor 14 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri, golaveraj 33-12. De cealaltă parte, gazdele de astăzi se situează pe locul 11 după ce au strâns 17 puncte, având o linie de clasament ce cuprinde 5 succese, 2 remize și 11 eșecuri, golaveraj 19-31.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pentru acest joc pe centralul Valentin Lungu din Iași, acesta urmând a fi ajutat la cele două tușe de asistenții Adrian Condurache din Pașcani și Iulian Conțofan din Iași. Observatori au fost desemnați Aurel Daicu și Grigore Suhan, ambii din Suceava.

La jocul de astăzi, antrenorul principal Tudorel Pelin nu se va putea baza pe serviciile lui Andrei Antohi (suspendat), în timp ce Costin Ghiocel, Robert Moglan, Adrian Sălăgeanu, Ionuț Chiriac, Cosmin Stoian și Rareș Oană sunt accidentați.

Ne așteaptă o deplasare lungă, dificilă. Vom întâlni o echipă tânără care practică un joc frumos, în tur chiar am avut probleme, dar am reușit în cele din urmă să îi învingem. Același obiectiv îl avem și astăzi, mergem la victorie”, a declarat Tudorel Pelin