shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Fii alături de echipă: Avantajele abonamentelor SC Oțelul Galați

Dragi suporteri ai SC Oțelul Galați,

În primul rând, dorim să vă mulțumim pentru susținerea voastră necondiționată și pentru pasiunea pe care o arătați echipei noastre. Suntem conștienți de reacțiile voastre recente în legătură cu prețurile abonamentelor pentru noul sezon și dorim să vă oferim câteva motive importante pentru care achiziționarea unui abonament este cea mai bună alegere pentru voi și pentru club.

  1. Reduceri Substanțiale și avantaje financiare

Achiziționarea unui abonament pentru întregul sezon reprezintă o economie semnificativă față de achiziționarea biletelor pentru fiecare meci în parte. Abonamentele noastre sunt concepute să ofere reduceri substanțiale, permițându-vă să economisiți bani și să vă bucurați de toate meciurile fără griji financiare suplimentare. Pe lângă faptul că prețurile abonamentelor raportate la numărul de meciuri și prețul biletelor oferă un discount considerabil, puteți evita și situația în care la unele meciuri costul unui tichet de acces să fie unul mai mare decât cel anunțat la startul sezonului.

  1. Toate meciurile din Superligă și Bonus – Cupa României

Abonamentele SC Oțelul Galați pentru sezonul 2024/25 vor avea valabilitate la toate jocurile disputate de echipa noastră pe teren propriu: Superliga (15 meciuri – sezonul regular, 5 meciuri – play-off/play-out) și bonus pentru partidele din Cupa României, indiferent din ce fază a competiției se vor disputa meciurile.

  1. Prețuri competitive sub media pieței

Comparativ cu alte echipe din campionat, prețurile abonamentelor noastre sunt sub media pieței. Ne dorim să oferim acces la fotbal de calitate tuturor suporterilor noștri, indiferent de categoria de vârstă sau de situația financiară. Astfel, ne asigurăm că toată lumea poate fi alături de echipă pe parcursul întregului sezon.

  1. Evitarea aglomerației la casele de bilete

Un alt avantaj major al abonamentelor este că evitați aglomerația și timpul pierdut la cozi pentru achiziționarea biletelor. Cu un abonament, aveți acces garantat la toate meciurile de acasă, fără să mai fie nevoie să vă faceți griji pentru disponibilitatea biletelor sau pentru statul la coadă.

  1. Susținerea clubului

Achiziționând un abonament, oferiți un sprijin direct clubului SC Oțelul Galați. Veniturile generate din abonamente ne ajută să investim în echipă, în infrastructură și în proiectele sportive. În acest fel, contribuiți la dezvoltarea și succesul clubului pe termen lung.

  1. Acces la evenimente și beneficii exclusiviste

Abonamentele noastre  vor veni cu o serie de beneficii exclusiviste, inclusiv acces la evenimente speciale, întâlniri cu jucătorii și antrenorii și unele reduceri la produsele din magazinul oficial al clubului. Vă oferim oportunitatea de a fi mai aproape de echipă și de a face parte din comunitatea noastră de suporteri într-un mod unic și special.

  1. Stabilitatea și continuitatea susținerii

Un abonament vă garantează locul în tribune la toate meciurile de acasă, indiferent de circumstanțe. Este o dovadă de loialitate și susținere continuă pentru echipă, iar jucătorii noștri resimt și apreciază acest sprijin constant din partea voastră.

Dragi suporteri, suntem convinși că împreună putem construi un sezon de succes, plin de momente memorabile și victorii. Abonamentele vor fi disponibile în curând și vă încurajăm să le achiziționați pentru a vă asigura locul în tribune la toate meciurile de acasă ale SC Oțelul Galați.

Vă mulțumim pentru susținere și ne vedem pe stadion!