shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Fii parte din echipa SC Oțelul Galați!

SC Oțelul Galați continuă Programul de voluntariat pentru jocurile pe teren propriu ale clubului fanion al orașului nostru, prin intermediul căruia dorim să integrăm în cadrul activităților de organizare al meciurilor oficiale persoane dornice să facă parte din echipa clubului.

Astfel, cei care sunt interesați să facă parte din echipa de voluntari a SC Oțelul Galați o pot face telefonic la 0753 223 889 persoana de contact – Dan Alexandru sau pe email la voluntar@ascotelul.ro.

Se pot înscrie în Programul de voluntariat persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani. Ariile de activitate pentru care avem nevoie de voluntari sunt: ticketing, acreditări, media, fan-zone, logistică. Experiența în aceste domenii nu este obligatorie. Aplicantul are posibilitatea de a alege ariile de activitate. Comitetul organizatoric va ține cont de preferințele exprimate, de aptitudinile prezentate și, în limita posibilităților, va încerca să le respecte opțiunile.

Voluntarii selecționati în urma procesului de recrutare au atribuite o serie de sarcini pe parcursul desfășurării evenimentelor sportive. Voluntarul este membru al echipei de organizare, iar principala sa responsabilitate este să-și îndeplinească sarcinile alocate. Toți cei acceptati în Programul de voluntariat vor beneficia de contract de voluntariat și vor primi un certificat care atestă experiența acumulată în cadrul organizării meciurilor oficiale ale SC Oțelul Galați.

Te așteptăm și pe tine să faci parte din echipa SC Oțelul Galați!