shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Final de cantonament: Gracias, España!

otelul-cantonament-spania

SC Oțelul Galați va încheia astăzi stagiul de pregătire de două săptămâni desfășurat în sudul Spaniei. Jucătorii Oțelului vor efectua ultimul antrenament, iar revenirea în România va avea loc mâine, în jurul orei 02:30. Elevii antrenați de Alin Pînzaru s-au pregătit pe tărâm spaniol în condiții foarte bune, unde au susținut și cinci meciuri de verificare în compania unor formații din ligile inferioare ale Peninsulei Iberice, reușind tot atâtea victorii.

Iată rezultatele înregistrate în cantonamentul din Spania:

  • 6 februarie: SC Oțelul Galați – Huércal-Overa CF 2-0 (Bordieanu, R. Moglan)
  • 8 februarie: SC Oțelul Galați – Cuevas CF 1-0 (Antohi)
  • 12 februarie: SC Oțelul Galați – Club Olimpico de Totana 5-0 (Neagu, Țicămucă, Codreanu, Cîrjan, Zaharia)
  • 14 februarie: SC Oțelul Galați – Universidad Católica De Murcia B CF 2-0 (Antohi, Neagu)
  • 17 februarie: SC Oțelul Galați – CD Comarca del Mármol – Macael 9-0 (Antohi 2, Zaharia, Cîrjan 4, Munteanu, Neagu)

Am avut condiții foarte bune de pregătire, am fugit de terenurile proaste din țară și ne apropiem de ceea ce vom întâlni în retur. În prima parte a pregătirii ne-am antrenat la Galați doar pe suprafață sintetic, iar în campionat jucăm pe iarbă. Sper ca munca de aici să ne ajute în perioada următoare”, a declarat antrenorul principal Alin Pînzaru.

De asemenea, SC Oțelul Galați le mulțumește tuturor celor care au depus eforturi pentru organizarea acestui stagiu de pregătire și recomandă serviciile celor de la Palomares Beach Apartamentos, restaurant Lua Puerto Rey și Desert Springs Golf Club.

lua-otelul

Încă două meciuri până la startul returului

Oțelarii mai au programate două jocuri de verificare în această iarnă, ambele la Galați în compania unor formații de Liga 3: joi, 21 februarie,ora 12:30 vs Metalul Buzău și sâmbătă, 23 februarie, ora 12:00 vs Unirea Slobozia. Ambele partide vor avea loc pe stadionul Oțelul.

Prima partidă oficială a roș-alb-albaștrilor va avea loc pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, runda de debut al returului Ligii 3.