shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Final de sezon alături de tine

Oțelul închide în această seară un sezon competițional al Superligii mult peste așteptări. 2023-2024, anul revenirii în campionatul de elită, ne-a adus satisfacții multiple: am contat în cele mai multe jocuri, am învins pretendente la titlu și ne-am calificat în Finala Cupei României. Până la ziua de 15 Mai, avem nevoie de tine și astăzi, de la ora 21.30. Ca să ne luăm rămas bun, ca să-ți mulțumim pentru minunatul suport!

La final de 2023, FC Botoșani venea la Galați de pe ultima poziție și se impunea cu scorul de 2-0. În vara anului trecut nu ne-am fi închipuit că aceasta ar fi o mare dezamăgire, întrucât gruparea din nordul țării își propunea o clasare de la mijloc în sus, însă nivelul tot mai crescut din jocul roș-alb-albaștrilor a făcut ca orice punct irosit să ni se pară o pierdere importantă. De fapt, Oțelul nostru, nou-promovat în liga cea mare, se putea bucura de orice agoniseală. Să nu uităm: proiectul pe trei ani al lui Dorinel Munteanu presupunea ca abia la finalul stagiunii curente să ne bucurăm de revenirea în Superligă. ABIA ACUM să ne fi bătut la ultima promovare! Bucurie mai mare nu există. Nu există nici motiv să nu ne revedem diseară, de la ora 21.30, pe stadionul nostru, adică ACASĂ.

Jucăm iarăși cu FC Botoșani, care între timp și-a mai îndreptat situația, fiind aproape de salvarea de la retrogradare. Tehnicianul nostru a anunțat răspicat că și astăzi va utiliza cea mai în formă echipă, că își va dori să le mulțumească astfel celor prezenți pe stadion. Suportul de care a beneficiat echipa oțelară în acest an competițional e greu de egalat în România, iar Dorinel știe cel mai bine cum să abordeze acest joc. Cu toate comentariile care se fac în jurul acestei ultime etape de play-out. Chiar dacă peste doar câteva zile, adică miercuri, pe 15 Mai, ne vom întâlni cu istoria, ne dorim ca diseară să ne bucurăm de același fotbal. Alături de tine, alături de cântecele și de aplauzele sacadate dinainte de meci. Vrem să te vedem, vrem să te auzim, ne dorim să le oferi băieților încărcătura emoțională de care au nevoie în perspectiva jocului de la Sibiu.

Primul meci de la Galați dintre Oțelul și FC Botoșani avea loc în noiembrie 2013, tot de la ora 21.30. Atunci, George Cîrjan, atacantul nostru cu care am reușit două promovări succesive, deschidea scorul pentru oaspeți, pentru ca după pauză ai noștri să marcheze prin Mișelăricu și Henrique. Câștigam cu 2-1 și ne bucuram împreună. Fie că ne vom întâlni și miercuri, în inima țării, pentru a încerca să realizăm o nouă mare performanță, îți întindem o mână pentru diseară. Forza, Oțelul!