shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Final extenuant de cantonament: 0-2 cu Foresta

neagu-vs-foresta

SC Oțelul Galați a pierdut și cea de-a doua partidă de pregătire din cantonamentul montan susținut la Vatra Dornei, scor 0-2 (0-1), în compania formației Foresta Suceava. Roș-alb-albaștrii, aflați la finalul unui cantonament în care s-a pus accent pe pregătirea fizică, au avut începuturi de repriză mai ezitante, mai ales pe fondul lipsei fundașilor centrali Sîrghi și Ghiocel, ambii accidentați. În partea secundă au mai echilibrat jocul și au ratat câteva ocazii de gol importante, însă îndeajuns pentru a puncta pe tabela de marcaj.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început jocul în următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Mereuță, Sevastian, Nedelea – Neagu (cpt), Jardan, Dobre – Demian, Cîrcimar, Nica. În repriza secundă au mai evoluat: Uțiu, Rus, Niculae, Vaștag, Cireș, Badea, Angheluță și Cîrjan.

Pentru oțelari mai urmează o zi de pregătire în cantonamentul din Vatra Dornei, iar de săptămâna următoarea vor continua pregătirile la Galați. Vor mai disputa și alte partide de verificare, în timp ce pe 11 august va avea loc debutul oficial în noul sezon, în faza a II-a a Cupei României, cu un tur mai devreme decât s-a preconizat inițial.