shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Finala Cupei României – Primele detalii organizatorice

Finala Cupei României – Împreună pentru un loc în istorie! Cu toții la Sibiu!

Pe data de 15 mai, ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu, echipa noastră, SC Oțelul Galați, va disputa Finala Cupei României împotriva formației Corvinul Hunedoara. În această confruntare importantă pentru istoria clubului, detaliile organizatorice sunt esențiale pentru o experiență cât mai plăcută și eficientă:

  1. Oțelarii, oaspeți la Sibiu: Conform țintarului competiției, Corvinul va fi echipa gazdă, ceea ce înseamnă că Oțelul, în calitate de echipă oaspete, va evolua în echipamentul roșu de deplasare.
  2. Alocarea locurilor: Suporterilor noștri le-a fost alocată Peluza Sud a stadionului, împărțită în 3 sectoare (B1, B2, B3), totalizând 2482 de locuri. În primă fază vor fi disponibile sectoarele B1 și B2, urmând să se deschidă și sectorul B3 dacă primele două vor fi ocupate. Vă încurajăm să vă asigurați locul cât mai curând posibil!
  3. Prețul biletelor: Un bilet în sectorul dedicat fanilor Oțelul costă 25 lei. Este o oportunitate excelentă de a susține echipa într-un moment cheie.
  4. Rezervarea biletelor: Clubul a solicitat Federației Române de Fotbal rezervarea completă a locurilor alocate, pentru a evita realocarea acestora. Prin urmare, este crucial să achiziționați biletele rapid, imediat ce acestea devin disponibile.
  5. Vânzarea biletelor: Biletele vor fi disponibile exclusiv online, printr-un link dedicat care va fi anunțat pe toate canalele oficiale de informare ale clubului de îndată ce va fi trimis de organizatori.
  6. Organizarea deplasării: Clubul va organiza o întâlnire cu suporterii și partenerii pentru a planifica cele mai bune metode de transport spre Sibiu, asigurându-se că fiecare fan ajunge la stadion pentru a susține echipa.

„Pe 15 mai, o zi istorică pentru clubul nostru, avem ocazia nu doar de a câștiga un trofeu, ci de a întări legătura care ne unește sub culorile roșu, alb și albastru. Finala Cupei României nu este doar un meci de fotbal, este momentul în care noi, ca echipă și comunitate, putem demonstra spiritul care ne caracterizează. Stadionul Municipal din Sibiu va fi arena în care se va decide dacă putem trece împreună în istorie ca învingători. Împreună, ca o familie unită, putem face față oricărei provocări. Pregătiți-vă eșarfele, fularele, tricoul oțelar, pregătiți-vă vocile, și mai ales, pregătiți-vă inimile pentru a fi parte din acest eveniment istoric”, a declarat Marian Brăilescu, manager SC Oțelul Galați.

Această finală nu este doar un meci, ci o pagină de istorie pe care SC Oțelul Galați speră să o scrie cu litere de oțel. Vă așteptăm pe toți să ne unim forțele și să fim parte din acest moment memorabil. Împreună pentru un loc în istorie!