shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Finala pentru promovare: Oțelul – Dante, astăzi, ora 17:30

jucatori-suporteri

SC Oțelul Galați va disputa astăzi manșa retur a finalei barajului de promovare în Liga 2, împotriva celor de la Dante Bo-toșani, practic cel mai important meci al sezonului și partida de care se leagă toate speranțele oțelarilor de pretutindeni. O finală în adevăratul sens al cuvântului, meciul care poate încununa munca acestui sezon și a cărei soartă va depinde doar de noi, de roș-alb-albaștrii din teren și din tribune. Pornim de la remiza din tur, 1-1, pe terenul celor de la Dante, formația din Botoșani fiind, ca și noi, câștigătoarea seriei de Liga 3 din care a făcut parte.

Nu vreau să creadă nimeni că acest joc reprezintă o simplă formalitate. Trebuie să investim, așa cum am făcut-o de-a lungul acestui sezon, multă muncă și să fim puternici. Trebuie să facem un joc perfect și la final toți gălățenii să fie fericiți. Îmi doresc de la echipă să aibă concentrare maximă, să avem atitudine și să fim inspirați. Presiunea acestui meci final, o partidă în care se joacă tot sezonul, vom încerca să o transformăm în motivație suplimentară, să intrăm pe teren încrezători în forțele noastre”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Așa cum spune o zicală din fotbal, finalele nu se joacă, ci se câștigă, Oțelul va juca astăzi să câștige și să obțină promovarea în liga secundă, alături de voi, minunații suporteri gălățeni, cei care dați culoare, sens și viață acestui club. Împreună vom lupta din primul până în ultimul minut și împreună vom obține ceea ce ne propunem: PROMOVAREA!

Returul finalei barajului de promovare SC Oțelul Galați – Dante Botoșani se va disputa astăzi, 8 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Oțelul. În tur, scorul a fost 1-1. Învingătoarea din runda finală a barajului va obține dreptul de a evolua în sezonul 2022-2023 al Ligii 2.