shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Fotbal pentru comunitate – Meci gălățean caritabil, într-o atmosferă de zile mari

otelul-csu1

În atmosfera de altădată a culorilor roș-alb-albastre, stadionul Oțelul a găzduit sâmbătă seară un spectacol sportiv și filantropic. ”Fotbal pentru comunitate, jucăm pentru Galați!” Sub această titulatură, SC Oțelul Galați și CSU Dunărea de Jos au oferit un meci de zile mari, finalizat cu scorul 2-0 pentru Oțelul. Ambele goluri ale oțelarilor au fost marcate de Marius Matei, în minutele 24 și 72.

Ne-am bucurat să dam startul de sezon în susținerea călduroasă a suporterilor gălățeni și să inspirăm la o faptă bună pentru comunitate” – a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al Oțelului.

Meciul a marcat deschiderea stagiunii. Arena Oțelul și-a redeschis porțile după aproape 3 luni de pauză, dar și instalația de nocturnă, atmosfera fiind la standarde cu nimic mai prejos de Liga 1. Lumină, scandări și încurajări, au susținut echipele că în vremurile de glorie ale fotbalului gălățean. Peste 2000 de spectatori au fost alături. 3206 de lei rezultate din vânzarea biletelor vor merge către bursierii Fundației Comunitare Galați. Astfel, douăzeci de tineri din zona rurală, talentați și cu rezultate școlare deosebite vor beneficia de suport material și vocațional pentru a-și continua studiile la oraș.

Dintodeauna am iubit fotbalul. Pentru mine, să știu că echipa Oțelul s-a mobilizat pentru că eu să fiu mai bun la scoală, este o motivație extraordinară” – a declarat Relu Capotă, elev la Liceul Pedagogic și bursier al Fundației Comunitare Galați.

Nu întâmplător, meciul marchează și obiectivul SC Oțelul Galați, ca în noul sezon să pună focus și să promoveze cât mai mulți tineri jucători din propriul Centrul de Copii și Juniori.