shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Tricou aniversar: Oțelul, campioana României 10 ani

tricou-deschidere

#InimiDeCampioni Oțelul – campioana României, un vis care a devenit realitate, o performanță sportivă care a adus fericire în Galați, bucurie în rândul gălățenilor, îmbrățișări între persoane care nu se cunoșteau, dar erau uniți de aceeași iubire roș-alb-albastră. În sezonul 2010/2011, Oțelul scria cu litere de aur filele de poveste ale fotbalului gălățean și devenea prima campioană a României din regiunea Moldovei și intra definitiv în istorie și în inimile suporterilor.

tricou-ansamblu

Stagiunea 2020/2021 marchează 10 ani de la acel sezon incredibil reușit de oțelarii din teren, iar clubul nostru a ales să celebreze acest moment alături voi, suporterii care ați purtat echipa spre victoria supremă, printr-un echipament special, dedicat performanței de acum un deceniu. Astfel, echipa va purta în noul sezon tricouri ce vor aduce tribut titlului, cu un model inspirat din stagiunea 2010/2011, în dungi roș-alb-albastre, dar și cu o serie de elemente care oferă unicitate și eleganță.

primaria-galati-tricou

Pe lângă sigla clubului și badge-ul SCOG, în partea frontală se va mai regăsi și un logo ce înfățișează trofeul stilizat câștigat și înscripția „Campioana României 2010-2011”.

logo-campioana

Aceeași sintagmă este prezentă și pe partea din spate a tricourilor, alături de sintagma „10 ani”, încadrată de lauri, de fapt frunze de dafin, ce se asociază cu simbolismul nemuririi, în antichitate, laurii fiind emblema gloriei.

campioana-10

Un alt element inovativ este reprezentat de faptul că fundalul dungilor este alcătuit din numele principalilor protagoniști care au reușit performanța de a aduce titlul la Galați, lotul de jucători și antrenorul Dorinel Munteanu.

nume-campioni

Noul model de echipament, produs în parteneriat cu Andu Sports, va fi purtat de jucătorii echipei noastre în acest sezon ce va marca 10 ani de la stagiunea care a încununat Oțelul cu titlul de campioană și va fi disponibil pentru a putea fi achiziționat de către suporteri începând de astăzi, 1 iulie, la magazinul oficial al clubului, situat la stadionul Oțelul.

Am ales să marcăm acel sezon de poveste, campionatul ediției 2010/2011, printr-un tricou special, aniversar, dedicat celei mai mari performanțe din istoria fotbalului din Galați. Momentul câștigării titlului a reprezentat mai mult decât un succes sportiv, ci un moment istoric și pentru comunitate, o bucurie imensă trăită de gălățeni, o cursă de anduranță cu un deznodământ fericit, sărbătorit la o intensitate aparte. Avem datoria ca toate acele emoții oferite de echipă și suporteri să dăinuie și peste ani, să fim mândri că putem reprezenta culorile roș-alb-albastre și să avem mereu inimi de campioni”, a declarat Marian Brăilescu, brand manager al SC Oțelul Galați.

tricou-mare