shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Galați, îți mulțumim, inima Oțelului bate pentru tine!

otelul-csu1

SC Oțelul Galați a învins, scor 2-0, partida disputată în compania concitadinei CSU Dunărea de Jos, în etapa 2 a Ligii 3. În fața unui public numeros, aproximativ 2000 de spectatori fiind prezenți pe arena oțelară, roș-alb-albaștrii au obținut cea de-a doua victorie a sezonului, dar și alte succese la fel de importante: redarea atmosferei de altădată a meciurilor de pe teren propriu, implicarea în sprijinul comunității, promovarea tinerilor jucători din Centrul de Copii și Juniori.

Primul meci al stagiunii pe teren propriu a reprezentat un adevarat spectacol, arena Oțelul deschizându-și porțile după aproape 3 luni de pauză. Tot cu această ocazie a fost deschisă din nou nocturna, echipa noastră fiind una dintre puținele componente ale Ligii 3 și chiar din eșalonul secund care oferă asemenea condiții celor care vin pe stadion. Suporterii Oțelului au fost la înălțime și aproape 2000 de spectatori au luat parte la acest prim joc acasă a sezonului, iar atmosfera a reamintit de meciurile de altădată ale formației oțelare. De evidențiat și prezența, atât sonoră, cât și numerică a Peluzei Nord Galați, cea care a susținut echipa și a întreținut o atmosferă demnă de numele Oțelului pe tot parcursul jocului!

otelul-csu3

Încasările din bilete de la partida SC Oțelul Galați – CSU Dunărea de Jos vor fi donate pentru susținerea bursierilor de la Fundatia Comunitara Galati. Practic, fondurile obținute de la acest joc vor fi redirecționate către elevii din mediul rural din județul Galați, cu rezultatele foarte bune, dar care nu beneficiază de posibilități financiare, iar cu suportul dumneavoastră putem să îi sprijinim, să investim în educația și în viitorul comunității noastre. Mulțumim tuturor suporterilor prezenți pe stadion!

otelul-csu2

Principalul obiectiv al acestui sezon îl reprezintă promovarea a cât mai multor jucători din propriul Centrul de Copii și Juniori. Dacă în etapa precedentă am consemnat debutul ca seniori al jucătorilor Mădălin Grădinaru (16 ani), Bogdan Zărnescu (17 ani), Filip Dima (18 ani), la jocul de sâmbătă am mai înregistat un debut, cel al mijlocașului Laurențiu Neamțu (16 ani). De altfel, formația noastră a rulat în meciul cu CSU Dunărea de Jos mulți tineri: Adrian Pop (20 ani), Mihai Manău (21 ani), Andrei Pleșa (22 ani), Andrei Bordieanu (19 ani), Laurențiu Neamțu (16 ani), Filip Dima (18 ani), Bogdan Zărnescu (17 ani), Andrei Munteanu (20 ani), Mădălin Grădinaru (16 ani) și Robert Țicămucă (20 ani).

SC Oțelul Galați mulțumește tuturor celor care au luat parte la acest eveniment, tuturor celor care susțin clubul în această perioadă grea, dar frumoasă, în care se reclădește și sperăm să fim în continuare uniți și dedicați culorilor roș-alb-albastre. Galați, îți mulțumim, inima Oțelului bate pentru tine!