shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

GalațiTech Champions: alături de campionii tehnologiei

SC Oțelul Galați a marcat recent un moment impresionant de susținere și promovare a tinerelor talente în domeniul tehnologiei, prin colaborarea strânsă cu Clubul de Robotică din Galați, într-un program denumit GalațiTech Champions, prin care care se pune accent pe orașul Galați ca un hub pentru campionii tehnologiei, subliniind succesul la nivel internațional. Acest parteneriat a evidențiat angajamentul clubului față de comunitate și inovație, culminând cu evenimente spectaculoase la meciurile de fotbal de acasă.

În cadrul meciului contra echipei CFR Cluj, membrii Clubului de Robotică au fost invitați pe stadion, unde au fost recunoscuți și premiați pentru realizările lor notabile la nivel internațional în domeniul robotică. Acest gest de apreciere nu doar că a celebrat excelența și dedicarea lor, dar a și subliniat importanța sprijinului continuu pentru educație și inovație în rândul tinerilor.

Mai mult, într-un gest fără precedent la meciul cu FCSB, un robot construit de membrii clubului a fost folosit pentru a aduce mingea oficială la centrul terenului pentru startul jocului. Acest moment simbolic a subliniat fuziunea dintre tehnologie și sport, deschizând calea către noi posibilități de interacțiune și divertisment în cadrul evenimentelor sportive. De asemenea, a servit drept o platformă de vizibilitate extraordinară pentru tinerii inventatori, demonstrând capacitățile tehnice și creativitatea lor.

Aceste inițiative subliniază viziunea progresivă a SC Oțelul Galați și dedicarea sa față de promovarea valorilor educaționale și inovative în comunitate. Prin astfel de acțiuni, Oțelul Galați nu doar că își consolidează legăturile cu suporterii și comunitatea locală, dar și încurajează dezvoltarea continuă a tinerelor talente în domenii cheie pentru viitor.