shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

George Cârjan: „Vrem să câștigăm mâine, să facem gălățenii mândri de Oțelul”

carjan7

Atacantul SC Oțelul Galați, George Cârjan, speră ca echipa oțelară să obțină o victorie în partida cu CSM Roman, desi este conștient de faptul că adversarii de mâine formează un grup experimentat, cu evoluții bune, mai ales pe propriul teren. Vârful gălățean consideră că următoarele jocuri vor fi importante și edificatoare pentru echipa noastră, având în vedere că vom întâlni formații situate în partea superioară a clasamentului.

„Ne așteaptă un meci dificil, CSM Roman este o echipă cu experiență, iar pe teren propriu evoluează foarte bine. Au obținut rezultate pozitive cu echipele bune ale seriei, dar noi trebuie să fim foarte concentrați și să venim acasă cu cele trei puncte. Pentru noi campionatul a început cu adevărat de la jocul cu Valea Mărului, având în vedere că până acum am jucat cu echipele situate în partea inferioară a clasamentului. De acum încolo trebuie să ne arătăm valoarea, să câștigăm cât mai multe puncte și să fim pe primul loc la finalul campionatului”, a declarat George Cârjan.

Atacantul Oțelului a lipsit în ultimele două meciuri oficiale ale roș-alb-albaștrilor din cauza unei accidentări, dar este nerăbdător să revină pe gazon cu o victorie și chiar să marcheze pentru oțelari în partida de mâine.

„Din păcate, am avut o contractură, dar în această săptămână m-am simțit mai bine și sper să revin cu succes, să marchez și să reușim o victorie. Suntem motivați, ne-am pregătit bine și sper ca acest lucru să se vadă mâine pe teren și să câștigăm, să facem gălățenii mândri de Oțelul”, a concluzionat George Cârjan.

Partida CSM Roman – SC Oțelul Galați se va disputa vineri, 20 octombrie, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul „Moldova” din Roman.