shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Goalkeeper-ul Iulian Dinu continuă cu Oțelul

transfer-dinu

SC Oțelul Galați anunță că a activat clauza de prelungire a contractului pentru portarul Iulian Dinu, goalkeeper ce a venit în iarnă la formația noastră. Contractul dintre cele două părți a fost extins pentru încă două sezoane competiționale.

Ne bucurăm că vom continua colaborarea cu portarul Iulian Dinu, începem consolidarea lotului de la bază, cu postul de portar. Avem încredere în abilitățile lui și sperăm să ne ajute în ceea ce își propune clubul în următoarele sezoane. Acolo îi mai avem și pe tinerii Gabriel Ursu și Robert Dogaru, goalkeeperi care pot da siguranță echipei și care pot crește și ei foarte mult”, a declarat Cristian Munteanu, managerul general al SC Oțelul Galați.

Anghel-Iulian Dinu s-a născut pe 25 martie 1998 și este originar din Tecuci, județul Galați. Portar de gabarit, cu o înălțime de 1,92 m, Dinu a mai evoluat de-a lungul carierei la Dunărea Galați, Farul Constanța, Delta Tulcea, Universitatea Cluj și Pandurii Tg. Jiu. În actuala stagiune a bifat 8 prezențe în Liga 2, acumulând 720 de minute în poarta gorjenilor. În pauza de iarnă a sezonului 2019/2020, Dinu a sosit în tabăra oțelară, reușind să apere doar în prima etapă a returului, în victoria 3-1 cu CSM Pașcani, de pe teren propriu, campionatul fiind ulterior înghețat din cauza pandemiei COVID-19.