shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Gracias y Hasta luego, España!

echipa-lua

SC Oțelul Galați va încheia astăzi stagiul de pregătire de două săptămâni desfășurat în sudul Spaniei. Jucătorii Oțelului vor decola de pe Aeroportul Alicante, iar revenirea în România va avea loc în jurul orei 13:40.

Elevii antrenați de Alexandru Ciobanu s-au pregătit pe tărâm spaniol în condiții foarte bune, unde au susținut și trei meciuri de verificare în compania unor formații din ligile inferioare ale Peninsulei Iberice.

Încheiem o perioadă de pregătire dificilă, dar una în care am beneficiat de condiții foarte bune. Sper ca munca depusă de jucători să se vadă în returul de foc ce ne așteaptă. Le mulțumim tuturor celor care au făcut ca echipa să aibă parte de acest stagiu centralizat, a fost o implicare totală din partea unor persoane dedicate”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al echipei.

SC Oțelul Galați mulțumește oficial Iulicris Recycling, reprezentată de domnul Costel Răileanu, pentru sprijinul oferit, ca și în anul precedent, în organizarea acestui stagiu de pregătire unic pentru o echipă de Liga 3. Echipa de seniori a clubului nostru a avut parte de condiții excelente de antrenament, sală de forță, refacere, alimentație, meciuri de pregătire și șansa de a lua contact cu o cultură fotbalistă aparte, cea a fotbalului iberic. Apreciem eforturile depuse de toți cei implicați, de-a lungul timpului s-au dovedit a fi parteneri de nădejde ai clubului nostru, și sperăm să continuăm aceste colaborări care au ca scop susținerea și dezvoltarea fotbalului gălățean și ne exprimăm convingerea că asemenea parteneri ar trebui să fie un exemplu pentru mediul de afaceri din orașul nostru.

De asemenea, clubul nostru recomandă serviciile celor de la Palomares Beach Apartamentos, restaurant Lua Puerto Rey, Desert Springs Golf Club și Ayuntamiento de Cuevas del Almanzora.

Gracias por todo y Hasta luego, España!