shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Grande Gloria, noul partener al clubului

grande-gloria

SC Oţelul Galaţi anunţă un nou parteneriat cu un membru al mediului de afaceri gălăţean. Astfel, Compania Grande Gloria Group devine partener oficial al clubului nostru, urmând ca logo-ul companiei să fie afișat pe stadionul Oțelul la meciurile oficiale ale echipei, dar și pe alte canale oficiale de promovare. SC Oţelul Galaţi şi Compania Grande Gloria Group au ajuns la un angajament contractual valabil în sezonul competițional 2017/2018, noul partener punând astfel umărul la renaşterea celei mai galonate echipe de fotbal din zona Moldovei.

Compania Grande Gloria Group, cu o experiență de peste 20 de ani, este producătoare de produse alimentare și nealimentare.

GRANDE GLORIA România  http://grandegloria.com/ro reunește sub umbrela sa 5 fabrici, fiind astfel un important jucător pe piața din România:

– deține cea mai mare fabrică de șervețele umede din România, cu game pentru îngrijirea copilului, îngrijirea feminină, îngrijirea gospodăriei, îngrijirea specială – produse pentru adulți, antiseptice sau  licențiate (personaje Disney și Warner Bros)- o fabrică detergenți lichizi, cu produse pentru îngrijirea casei (soluția de spălare a sticlei, lichidul de spălat vase, soluția de bucătărie, soluția de baie, soluția frigiderului, soluția universală, detergentul pentru podele, dezinfectantul, soluția multifuncțională, gelul dezinfectant WC, soluția de mobilier, soluția de amidon) și fabricarea cosmeticelor: săpun lichid, gel de duș, șampon, spălare în baie, ulei de corp, loțiune de corp, loțiune pentru îndepărtarea machiei, îndepărtarea unghiei acetonă / acetonă liberă, gel intim, emulsie intimă, loțiune tonică, apă micelară, gel de dezinfectare);

–  fabrică de produse din hartie: șervețele, batiste, prosop de hârtie, hârtie igienică;

– fabrică de bureți si lavete(bureți de spalat vase, bureți auto, bureți de baie);- fabrică  pentru producerea pet-uri lor de ambalare PET și HDPE (PET, ambalaje HDPE pentru industria cosmetică, industria alimentară).

Specializarea Private Label ne-a adus încrederea și aprecierea celor mai importanți operatori de pe piața de retail cum ar fi: AUCHAN, BILLA, Bricostore, CARREFOUR, CORA, Dedeman, KAUFLAND, LIDL, MEGA IMAGE, Leroy Merlin, METRO, REAL, PENNY MARKET, Praktiker, XXL producătorii de cosmetice.

Lolliboni http://www.lolliboni.com/ este un magazin ce face parte din grupul de firme Grande Gloria si este specializat în importul si vanzarea de dulciuri și jucării cu licențe. O parte din produse sunt fabricate în fabrica noastră din Istanbul, Turcia și sunt cu licențe Scooby Doo, Tom & Jerry și Hello Kitty.

GRANDE DOLCERIA: http://www.grandedolceria.com/ro/ este o companie specializată în producerea și comercializarea produselor de patiserie și panificație.Având o gamă variată de produse de cea mai bună calitate, o fabrică modernă care funcționează la cele mai înalte standarde tehnologice și personal specializat și dedicat, Grande Dolceria satisface gusturile celor mai pretențioși clienți. Produsele noastre oferă garanţia deplină privind igiena şi siguranţa alimentară, implementand şi certificand un sistem de asigurare a calităţii integrat prin monitorizarea atentă a tuturor etapelor de producţie. Implementarea și certificarea standardului IFS Food validează calitatea superioară a produselor și atenția deosebită acordată procesului de fabricație.