shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Împreună pentru Galați, împreună pentru Oțelul!”

Dragi suporteri oțelari,

Urmează să ne adunăm cu inimile pline de speranță și cu ochii ațintiți spre un vis glorios, acela de a vedea echipa noastră, Oțelul Galați, triumfând în Finala Cupei României. Este mai mult decât un meci, este o simbolizare a rezilienței, pasiunii și dedicării fiecărui fan care a stat alături de echipă în cele mai dificile momente.

Nu este doar un joc, ci o pagină de istorie care se scrie sub ochii noștri. Reflectând la călătoria noastră, ne aducem aminte de triumfurile din 2011, când Oțelul Galați nu doar că a cucerit Liga 1, dar a reprezentat România pe cea mai  strălucitoare scenă europeană. Acele zile de glorie au fost urmate de un test dureros, când am văzut cum echipa noastră dragă era aproape de dispariție. Dar, ca Oțelul din numele nostru, nu ne-am lăsat înfrânți niciodată.

A fost o provocare ce a unit comunitatea, suporterii transformându-se în adevărați salvatori ai clubului nostru. Împreună, prin solidaritate și iubire necondiționată față de culori, am renăscut Oțelul. Revenirea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică nu a fost doar o schimbare de antrenor, ci reîntoarcerea unui spirit de luptă pierdut. Sub îndrumarea sa, am regăsit strălucirea care ne definește, refăcând conexiunea cu zilele noastre de glorie.

Acum, stând în pragul unei Finale a Cupei României, fiecare dintre noi are un rol crucial. Este momentul să arătăm că pasiunea și devotamentul nostru pot depăși orice obstacole. Echipa are nevoie de suportul nostru, de energia și vocea fiecărui fan pentru a atinge succesul.

Haideți să ne adunăm forțele, să umplem în roșu peluza din Sibiu și să facem din această finală un cântec de victorie. Este timpul să demonstrăm că spiritul Oțelului nu poate fi niciodată topit și că, împreună, suntem mai puternici decât oricând. Să luptăm cu aceeași pasiune arzătoare cu care jucătorii noștri vor intra pe teren, să ne unim într-un singur glas, să fim mândri de culorile noastre și să ne încurajăm echipa spre un triumf istoric.

Veniți să scriem împreună istorie. Să dăruim acest moment orașului nostru, Galați. E momentul să arătăm că Oțelul este mai mult decât un club, este o familie, o comunitate, un simbol al rezilienței și al dragostei neclintite pentru fotbal. Împreună pentru Galați, împreună pentru Oțelul!

Cu speranță și încredere,
Unul dintre voi, un suporter devotat.

Marian Brăilescu
Brand & Media Manager SC Oțelul Galați