shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Împreună pentru Nicolas Cristea și Daniel Cucu!

logo-otelul-stire2

Proiectul SC Oţelul Galaţi s-a născut în cea mai neagră perioadă a fotbalului gălăţean, din dorinţa de a duce mai departe tradiţia, valorile şi principiile campioanei României din 2011. Suporterii uniţi de acest ţel au pus bazele unui club curat şi transparent care să facă cinste oraşului Galaţi. Considerăm că brandul Oțelul Galați trebuie să aparțină întregii comunități gălățene, iar clubul nostru trebuie să de asemenea să întoarcă sprijinul pe care cei care ne iubesc ni-l oferă. Dacă pe teren încercăm să practicăm un fotbal de calitate, în afara gazonului ne dorim să implementăm noțiunea de „fotbal de caritate”, prin care clubul nostru încearcă să se implice în acțiunile sociale ale comunității și să sprijine cazurile cu adevărat speciale.

nicolascristea

Unul din aceste cazuri este cel al lui Nicolas Valentin Cristea, în vârstă de 12 ani, component al grupei 2005 a SC Oțelul Galați. Acesta a suferit în urmă cu câteva luni un grav accident de mașină în urmă căruia a rămas cu o semipareză pe partea dreaptă a corpului, având afectate atât membru superior cât și cel inferior. Nicolas urmează un tratament de specialitate, medicii cred cu tărie în recuperarea sa completă, însă pentru a reuși asta are nevoie de sprijinul nostru. Juniorul Oțelului trebuie să continue procesul de recuperare pe care îl desfășoară atât la Galați, cât și la București, iar pe lângă cheltuielile curente legate de tratament, are nevoie și de orteză pentru mână, dar și de alte materiale ce îl pot ajuta să își revină cât mai curând.

SC Oțelul Galați va reactiva urna mobilă la partida de sâmbătă cu KSE Tg. Secuiesc, ce va începe de la ora 15:00, iar toate veniturile generate de donațiile suporterilor vor fi direcționate către Nicolas. În plus, toți cei care doresc să se implice o pot face și prin donații la magazinul oficial al clubului, dar în conturile noastre deschise la BRD: RO59BRDE180SV07675471800 în RON și RO55BRDE180SV07675551800 în Euro. Pentru donații sau alte detalii despre caz, persoana de contact: Sorin Cristea (telefon: 0743471335).

Peluza Nord, solidaritate pentru dinamovistul Daniel Cucu

danielcucu

Dincolo de duelurile de pe gazon purtate între echipe și jucători sau cele din tribune purtate între suporteri, fotbalul înseamnă și solidaritate, iar Peluza Nord Galați susține cazul lui Daniel Mihai Cucu, un suporter înfocat al formației Dinamo București și al echipei naționale a României. La doar 34 ani a fost diagnosticat cu cancer, iar boala aceasta teribilă i-a afectat mare parte din organele interne. Fanii Oțelului vor pune o cutie de donații la intrarea în Peluza Nord, iar toate încasările din biletele din sectorul respectiv vor fi direcționate către Daniel Cucu.

Astfel, toți suporterii gălățeni sunt invitați sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15:00, la stadionul Oțelul, să susțină SC Oțelul în partida cu KSE Tg. Secuiesc, dar și să sprijine aceste două cazuri, să facem împreună fotbal de calitate, dar și fotbal de caritate. Împreună pentru Oțelul, împreună pentru Nicolas Cristea și Daniel Cucu!