shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Împreună pentru Oțelul: Naționala artiștilor se „duelează” cu Legendele Oțelului

legende-vs-artisti

Naționala Artiștilor Fotbaliști din România va susține duminică, 30 aprilie, o partidă demonstrativă, în compania legendelor Oțelului, într-un eveniment de susținere a proiectului SC Oțelul Galați. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 16:00, pe stadionul Siderurgistul.

Echipa naţională de fotbal a artiştilor din România este fondată în anul 1992 și este câştigătoarea Campionatului Mondial de profil din 2014, de-a lungul vremii fiind un partener apropiat de Oțelul în mai multe evenimente organizate, iar printre componenții marcanți se află și Adrian Enache, susținător roș-alb-albastru și interpretul imnului oțelar adoptat și de clubul nostru,

„Vin cu tot sufletul la acest eveniment, am fost alături de Oţelul la bine, trebuie să fiu şi la greu. Mă obligă istoria, pasiunea gălăţenilor şi până la urmă pasiunea mea pentru tot ce înseamnă spiritul Oţelului”, a declarat Adrian Enache pentru Viața Liberă.

„Adversarii” naționalei artiștilor vor fi jucătorii care au făcut istorie în tricoul Oțelului, până acum confirmând prezența nume precum Ion Viorel, Viorel Tănase, „Puiu” Antohi, Vivi Stamate, Adrian Oprea, Ion Gigi, Alin Pânzaru, Iulian Arhire, Tudorel Pelin, Daniel Florea, Sorin Frunză, Doru Balmuş, Damian Băncilă, antrenorul Ion Morohai, alături de actualul director sportiv Sorin Haraga şi de antrenorul principal Stelian Bordieanu.

SC Oțelul Galați invită la stadion toți suporterii, fanii noștri minunați care duc mai departe numele, istoria și tradiția Oțelului! Împreună pentru Oțelul!