shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

În atenția comunității oțelare: Comunicat oficial

otelul-logo-triangle

SC Oțelul Galați își exprimă regretul după ratarea obiectivului propus în sezonul competițional 2020/21, promovarea în Liga 2, și prezintă public scuze suporterilor pentru acest eșec. De asemenea, facem un apel la unitate către întreaga comunitate a Oțelului, împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru ca echipa-fanion a orașului Galați să performeze și din punct de vedere fotbalistic. Urmează o perioadă în care se vor analiza erorile din punct de vedere administrativ și sportiv și în care se vor lua măsurile care se impun, trasându-se o nouă strategie pentru viitorul clubului.

Totodată, președintele SC Oțelul Galați, Cornel Romeo Moisescu și-a înaintat demisia din funcția pe care o ocupa în cadrul Asociației, invocând ratarea principalului obiectiv trasat în această stagiune competițională.

Am ratat promovarea în liga 2, într-un moment în care aveam șansă noastră. Pentru mine, familia mea, prietenii mei, este prea mult. Îmi asum acest eșec și prin urmare îmi depun mandatul de Președinte al Consiliului Director. Pentru cei care nu au înțeles rostul meu la acest club, îi rog în mod respectuos să nu mă jignească. Eu nu câștig nimic de la Oțelul Galați. Eu nu sunt angajatul Oțelul Galați. Am numit o conducere executivă, să conducă clubul de la A la Z. Am numit greșit. Oțelul nu a avut forță să promoveze. Pentru mine este suficient. Las la latitudinea Consiliului Director în funcție și a Adunării Generale să decidă soarta clubului de fotbal. Eu mi-am făcut datoria de oțelar. Mai mult nu pot” a declarat Cornel Romeo Moisescu.

În perioada imediat următoare, Consiliul Director va anunța calendarul Adunării Generale de Alegeri, după ce la precedenta convocare nu a fost îndeplinit numărul minim de candidaturi. Din acest motiv, reiterăm apelul către comunitatea de suporteri, membri socios, susținători, de a rămâne uniți și de a ne implica pentru ca acest club să ajungă acolo unde își dorește întreaga suflare oțelară.

#ImpreunaPentruOtelul