shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

În atenția membrilor asociați: Mesajul președintelui CD

tricou-deschidere

Mă adresez suporterilor oțelari, membrilor asociați la Oțelul Galați. Vă mulțumesc pentru toți acești ani care au trecut peste noi și peste Oțelul.

Au fost lucruri frumoase, au fost și nereușite. Îmi asum toate insuccesele, nu doresc să le justific, am învățat din ele, fac parte din noi. Important este că am supraviețuit, că am evoluat, ne-am consolidat. Chiar și așa, tot fragili suntem, iar noi atât putem în acest moment.

Urmează Adunarea Generală a membrilor asociați. Scopul principal va fi alegerea noului Consiliu Director. Este vremea ca eu să fac un pas înapoi, este timpul unui nou impuls, mai implicat, mai profesionist, cel puțin la fel de pasionat!

Oțelul merge mai departe! Haideți să gândim liber și să acționăm cu conștiința. Este foarte important să nu renunțăm niciodată la visurile noastre, să fim conștienți că soluția există in fiecare din noi! Totul ține de motivație, fiecare dintre noi are așteptări!

Eu îmi doresc să găsim un Președinte la Oțelul care să ne unească, să fie mai prezent, să poată mai mult. Îl voi seconda necondiționat! Să tratam serios această Adunare Generală, să participăm direct, online sau prin delegare! Sănătate și Forța Oțelul!”

Cornel Romeo Moisescu

Președinte Consiliu Director SC Oțelul Galați