shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

În atenția suporterilor

Consiliul Director Interimar al SC Oțelul Galați, întrunit în ședința din 29 mai 2024, a decis extinderea perioadei de înscriere în cadrul Asociației, până pe data de 15 iunie 2024. Astfel, suporterii sunt invitați până la această dată la magazinul oficial al clubului pentru a-și reconfirma adeziunea și pentru a plăti cotizația aferentă anului 2024, contribuție în cuantum de 300 lei, stabilită de Adunarea Generală.

Acestea sunt condițiile necesare pentru a putea candida sau vota în Adunarea Generală în cadrul căreia se va alege noul Consiliu Director.
Pentru membrii asociați care, din motive obiective, nu pot ajunge la magazinul clubului în perioada menționată, adeziunea va putea fi trimisă prin e-mail, iar plata cotizației se va putea face prin transfer bancar, cu trimiterea prin e-mail a confirmării documentului de plată.
Conform statutului Asociației, suporterii ACS Suporter Club Oţelul Galaţi care formulează pentru prima dată cererea de adeziune până la data de 15 iunie 2024, nefiind până acum membri ai Asociației, și achită și cotizația aferentă anului 2024, vor avea drept de vot, însă nu și posibilitatea de a candida la aceste alegeri.

Tinerii sub 18 ani își pot câștiga statutul de socios junior în aceleași condiții, însă în cazul lor cotizația este de numai 100 de lei pe an. Fiind încă sub 18 ani, ei nu vor avea drept de vot, dar, pe lângă mândria de a fi membru asociat, vor câștiga și vechime ca socios.

E-mail ACS Suporter Club Oţelul Galaţi: socios@ascotelul.ro
Cont IBAN RO59 BRDE 180SV076 7547 1800
* La detaliile plății e necesară următoarea specificație: COTIZAȚIE MEMBRU ASOCIAT AN 2024