shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

În sălașul încrederii

SC Oțelul Galați, mobilizat după seria de rezultate de egalitate din SuperLigă, a învins la Craiova, iar marți după-amiază a repetat figura și în județul Sălaj: 4-1 (3-1) cu SCM Zalău, o foarte entuziastă echipă de Liga 3, în prima etapă a Grupei C din Cupa României. Înainte de toate, ai noștri au demonstrat că au mare încredere în propriile forțe.

Antrenorul Dorinel Munteanu n-a declarat în van că existența meciurilor din Cupa României îi creează un excelent prilej de a testa oficial toți jucătorii de care dispune. Iar la Zalău i-a titularizat în premieră pe Cissé, Silva și Latouchent, readucându-l în formula de start pe căpitanul stagiunii precedente, Ghiocel. Doi dintre nou-veniți au și marcat, iar Cîrjan, tot meciul pe teren, a reușit o dublă în fața unui adversar care în play-off-ul competiției eliminase o grupare de prim eșalon, Politehnica Iași, cu scorul de 3-0. Cu alte cuvinte, nu era de umblat cu jumătăți de măsură, or echipele pregătite de Dorinel cunosc foarte bine această lecție.

Încrederea în propriile forțe manifestată și marți la Zalău este rezultatul firesc al unui sezon de toamnă în care Oțelul a pierdut o singură partidă, aceea cu FCSB, joc care la fel de ușor s-ar fi putut încheia la egalitate. De susținerea și încrederea publicului avem nevoie și vineri seară, la duelul cu Dinamo, pe care trebuie să-l tratăm cu maximă responsabilitate. Iar plusul acela de energie care poate fi hotărâtor va veni din tribunele stadionului Oțelul. Ne vedem acolo, să vii pregătit pentru 90 și ceva de minute în care vei îmbrăca tricoul celui de-al DOISPREZECELEA JUCĂTOR. Forza, Oțelul!

SCM ZALĂU – SC OȚELUL GALAȚI 1-4 (1-3)

Stadionul Municipal, Zalău. Spectatori: 2.000
Au marcat: Cherecheș 45+3 / Cîrjan 14 pen., 36, Cissé 21, Latouchent 75
Cartonaș roșu: Sg. Pop 46

ZALĂU: Miron – Sălăjan (28 Meșter), Kascelan, Fărcășan, Cherecheș – Pătraș (69 Zimța), Negrean (69 Mare), Fl. Pop, Culda (69 Molnar) – Cristea, Nikolic (4 Sg. Pop)
Rezerve neutilizate: Poptean – Stanciu, Bobaru, Micle
Antrenor: C. Lupuț

OȚELUL: Stoian – Zhelev (58 Maciel), Cissé (46 Lopez), Ghiocel, Silva – Teles, Zivulic, Jardan (71 Cisotti) – Latouchent (78 Tănasă), Cîrjan, Bodișteanu (58 Rus)
Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă – Serrao, Fatai, Dimitrov
Antrenor principal: D. Munteanu

Arbitri: S. Vădana – C. Șchiopeț, G. Suciu – V. Nagy