shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Începe finala: Dante Botoșani – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 18:00

jucatori-suporteri

SC Oțelul Galați va evolua astăzi, pe terenul formației Dante Botoșani, în manșa tur a finalei barajului de promovare în Liga 2. Partida se va disputa pe stadionul Municipal din Botoșani, cu începere de la ora 18:00.

Transmisiunea live a partidei va fi asigurată de FRF TV, astfel încât clubul nostru, conform regulamentelor în vigoare, se va afla în imposibilitatea de a transmite pe canalele oficiale ale clubului. Site-ul www.frf.tv și aplicațiile de mobil FRF.TV din App Store și Google Play devin disponibile gratuit iubitorilor fotbalului din România. Nu trebuie decât să-ți faci un cont gratuit și ai acces nelimitat.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Busi Cătălin (Râmnicu Vâlcea), ajutat la cele două tușe de Neacșu Ionuț Traian (Bucureşti) și Zamfir Doru (Slatina), în timp ce rezervă va fi Diaconu Lucian (Iaşi). Observator de joc a fost desemnat Brînduşă Mircea (Călăraşi), în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Boca Sorin (Iaşi).

Cum am mai spus, pentru această finală ne-am pregătit tot anul. N-am ascuns niciodată că dorința noastră este de a promova, eforturile au fost în acest sens. Avem în față un adversar care și-a dominat și el seria din care a făcut parte. Suntem pregătiți să facem un joc solid, din care să plecăm cu un rezultat pozitiv. Nu va fi ușor, jucătorii sunt conștienți că vor trebui să investească mult, fizic și mental”, a declarat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul Galați a obținut calificarea în finala barajului de promovare după ce a trecut de Foresta Suceava, scor 3-0 la general, în timp ce Dante Botoșani a eliminat pe CSM Focșani, scor 2-1, după prelungiri (în tur 0-0).

Returul se va disputa miercuri, 8 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Oțelul. Învingătoarea din runda finală a barajului va obține dreptul de a evolua în sezonul 2022-2023 al Ligii 2.