shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Începe returul: „Mergem la Odorheiu Secuiesc să câștigăm”

jucatori-otelul-unitate

SC Oțelul Galați va disputa prima partidă oficială din acest an pe terenul formației AFC Odorheiu Secuiesc, în runda a 17-a a ediției de campionat 2017/2018 a Ligii 3, seria 1. Jocul se va desfășura vineri, 9 martie 2018, cu începere de la ora 15:00.

Oțelarii sunt încrezători într-un debut de retur pozitiv, iar obiectivul trasat la unison pentru acest joc este obținerea celor trei puncte, pentru a putea începe în forță această parte secundă a campionatului.

conferinta-otelul-odorhei

Alexandru Ciobanu, antrenor SC Oțelul Galați: Începe returul după o perioadă prelungită de pregătire. Jucăm pe terenul unui echipe care va fi supramotivată, dar noi trebuie să pornim ca o trupă de comando în obiectivul nostru, acela de a termina pe primul loc la finalul campionatului. Mergem încrezatori, cred că avem toate atuurile să luăm cele trei puncte puse în joc. Sper să fie un teren bun, dar trebuie să ne adaptăm la orice condiții și să obținem victoria cu orice preț. Jucătorii veniți în această iarnă s-au adaptat bine, concurența în sânul echipei a crescut și cred ca am devenit o echipă mai puternică decât în tur, dar trebuie să demonstrăm asta și pe teren

Andrei Udeanu, portar SC Oțelul Galați: Suntem pregătiți pentru primul meci din acest retur. Sper să mergem la Odorheiu Secuiesc și să facem un meci bun. Știu că cei de acolo vor fi agresivi, vor încerca să ne încurce, dar trebuie ca noi să fim concentrați, determinați, să ne facem jocul nostru. Trebuie să arătăm că suntem o adevărată echipă în teren și să ne apropiem cele trei puncte care să ne mențină în obiectiv.

Iulian Apostol, manager executiv SC Oțelul Galați: Va fi o deplasare în compania unuia adversar incomod. Avem obligația să mergem la fiecare meci numai cu gândul la victorie, dar nu va fi ușor în nicio partidă. Din 24 de puncte puse în joc la meciurile din deplasare, obiectivul clubului este obţinerea a minimum 21 de puncte. Pe teren propriu să nu facem nici un pas greşit, asta înseamnă nici măcar un egal, să câştigăm tot acasă, în fața suporterilor noștri. Aşa vom putea să ne atingem obiectivul, promovarea în Liga a II-a.

În clasamentul Ligii 3, Oțelul se află pe poziția a 4-a, cu 29 de puncte acumulate după cele 14 meciuri disputate în tur în care a obținut 8 victorii, 5 egaluri și 1 înfrângere, golaveraj 30-10. În fața oțelarilor se află Csikszereda M. Ciuc și CSM Roman, cu câte 30 de puncte, respectiv liderul Aerostar Bacău care a adunat 31 de puncte.