shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Începem stagiul de la Vatra Dornei

SC Oțelul Galați și-a deplasat astăzi jucătorii și staff-ul tehnic în stațiunea Vatra Dornei pentru primul stagiu de pregătire al verii. Managerul tehnic Dorinel Munteanu are momentan la antrenamente 18 jucători, însă componența lotului va fi îmbunătățită în următoarele zile. Sunt așteptați în nordul Moldovei și alți jucători care au terminat sezonul precedent în roș-alb-albastru, dar și oameni noi alături de care vom ataca stagiunea 2024-2025.

În dimineața acestei zile, Dorinel Munteanu și staff-ul său au deplasat la Vatra Dornei următorul lot de jucători, listă pe care se află câțiva jucători noi, deja prezentați oficial pe canalele noastre de social-media, dar și un junior român aflat în probe, Nicholas Bizeta:

Portari: Iustin Popescu, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Teodor Farcaș, Andrei Rus, Francois Yabre, Milen Zhelev

Mijlocași: Denis Bordun, Cristian Chira, Juri Cisotti, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles

Atacanți: Nicholas Bizeta (junior în probe), Alexandru Pop

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă, prezent la reunirea lotului pentru noul sezon, va intra de luna viitoare în programul de pregătire al echipei, el fiind încă în perioada de recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr. Fundașul lateral Miguel Gomes Silva, aflat la Galați, este accidentat și se așteaptă recuperarea lui înainte de a merge la pregătiri.

De asemenea, zilele următoare, vor sosi direct la Vatra Dornei alți jucători care au îmbrăcat tricoul Oțelul în sezonul trecut, dar și fotbaliști care vor reprezenta pentru prima dată culorile clubului nostru. Vom anunța, în funcție de desfășurarea evenimentelor, toate mutările de la nivelul lotului.

Cantonamentul de la Vatra Dornei se va desfășura până pe data de 20 iunie.