shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Informare SC Oțelul Galați

tricou-deschidere

UPDATE: Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății 310/708/ 2021 care stabilește cadrul legal privind accesul spectatorilor la evenimente sportive a fost publicat în Monitorul Oficial. În acest moment, se așteaptă și aprobarea din partea Federației Române de Fotbal.

La evenimentele sportive vor putea participa ca spectatori persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Spectatorii vor prezenta la accesul pe stadion fie adeverință de vaccinare, fie adeverință certificată cu rezultat negativ autorizată de o clinică sau medicul de familie al unui test antigen rapid sau PCR.

SC Oțelul Galați a întreprins toate demersurile legale pentru organizarea cu suporteri în tribune a partidei SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila, însă momentan se așteaptă publicarea în Monitorul Oficial a noului Ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății care va stabili cadrul legal privind accesul spectatorilor la evenimente sportive și a unui nou protocol elaborat de Federația Română. În baza acestor documente, vor fi stabilite toate procedurile privind participarea spectatorilor la evenimentele sportive. Clubul nostru va anunța mai multe detalii de îndată ce vor fi publicate de către autoritățile competente.

La evenimentele sportive vor putea participa ca spectatori persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Sperăm în conștientizarea faptului că fotbalul este un adevărat fenomen social, un sport care se desfășoară pentru public, iar scopul acestuia trebuie să fie îndreptat mai mult către susținătorii activi din arenele sportive.