shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Întăriri pentru noua stagiune de Liga 2

markoreyes1

SC Oțelul Galați continuă campania de definitivare a lotului cu care va aborda sezonul 2022/23 al Ligii 2 și a semnat angajamente cu încă 4 jucători: Vanja Markovic (mijlocaș central), Maykel Reyes Villarreal (fundaș central), Antonio Azinovic (fundaș central) și David Ilie (atacant).

Vanja Marković (foto stânga): jucător sârb în vârstă de 28 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaș central. Vanja vine la Oțelul de la Ruch Chorzow, formație cu care a promovat sezonul trecut în a doua ligă poloneză. Având 1,85 m înălțime, Vanja a evoluat în prima parte a carierei sale la Korona Kielce, în prima ligă poloneză. A urmat transferul în Macedonia, la Vardar Skopje, echipă pentru care a bifat și cinci prezențe în Europa League. A trecut apoi în liga secundă din Portugalia, la SC Farense, după care a jucat un sezon pentru Kaposvári Rákóczi, în prima ligă a Ungariei. Vanja a mai evoluat în cariera sa la echipe de primă ligă din Georgia, Bosnia-Herțegovina și Indonezia.

Maykel Reyes Villarreal (foto dreapta): fotbalist columbian, în vârstă de 24 de ani, evoluează pe postul de fundaș central și vine la Oțelul de la Walter Ferretti, echipă care activează în prima ligă din Nicaragua. Până să ajungă acolo, Maykel a jucat în liga secundă a Columbiei.

toni1

Antonio Azinovic:  jucător croat, născut la Zagreb pe 17 ianuarie 1992 (30 ani). Are 1,91 înălțime, evoluează pe postul de fundaș central și vine la Oțelul de la Bregalnica Stip, echipă din prima ligă a Macedoniei. A mai jucat în carieră pentru formații din ligile secunde ale Croației, Sloveniei și Austriei.

ilie1

David Ilie: atacant, are 17 ani și vine la Oțelul de la Petrolul Ploiești. Este eligibil pentru poziția de junior U19, condiție necesară în Campionatul Național Liga 2.

Bun venit și mult succes la Oțelul!