shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Întăriri pentru retur: gălățenii George Bârlădeanu și Stelian Cucu

cucu-barla

SC Oțelul Galați a perfectat primele mutări ale campaniei de transferuri din iarnă prin parafarea unor înțelegeri contractuale cu mijlocașii George Bîrlădeanu și Stelian Cucu. Clubul nostru a semnat contracte cu cei doi fotbaliști gălățeni și își întărește astfel lotul pentru partea secundă a campionatului Ligii 3, seria 2. George Bârlădeanu (32 ani) evoluează pe postul de mijlocaș dreapta sau mijlocaș ofensiv și a evoluat în tur pentru Sporting Liești (Liga 3), în timp ce Stelian Cucu (31 ani) poate fi folosit atât ca mijlocaș defensiv, cât și fundaș central și vine de la divizionara secundă Concordia Chiajna.

barla1

George Bîrlădeanu, născut pe 19 februarie 1988, la Galați, evoluează pe postul de mijlocaș dreapta, dar poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv în spatele vârfului sau chiar atacant. Este format de Dunărea Galați, formație pentru care e debutat în 2004, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Iași, Unirea Urziceni, fiind parte a lotului care a obținut titlul de campioană a României, Farul Constanța, Oțelul Galați (Liga 1 și Liga 3) și Sporting Liești.

cucu1

Stelian Nicolae Cucu, născut pe 15 septembrie 1989, la Galați, este un mijlocaș defensiv care poate acoperi și postul de fundaș central. A debutat la Dunărea Galați în eșalonul secund în 2005, a fost împrumutat la Concordia Chiajna în sezonul 2010/2011, iar apoi a făcut pasul în Liga 1 la Oțelul. După retrogradarea echipei în divizia secundă a ajuns la FC Botoșani, apoi a mai evoluat pentru Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și în stagiunea actuala din nou la Concordia Chiajna.

În același timp, clubul nostru anunță faptul că jucătorii Robert Țicămucă, Mihai Manău, Mădălin Grădinaru și Filip Dima nu vor mai face parte din lotul pentru retur, aceștia urmând a fi redirecționați către alte echipe unde pot evolua în mod constant. În perioada următoare, mai sunt așteptați doi jucători pentru fortificarea echipe în partea secundă a stagiunii de campionat.