shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Invitație publică pentru toate școlile de fotbal din Galați

soccer-kids

Clubul nostru lansează o invitație către toate școlile de fotbal din orașul nostru pentru a asista la meciul de astăzi, SC Oțelul Galați – Politehnica Iași. Astfel, invităm comunitățile fiecărui club de nivel juvenil, comunități alcătuite din copii, părinți și antrenori, să participe la meciurile oficiale ale singurei echipe de fotbal din Galați și ale celui mai reprezentativ brand sportiv al orașului de la malul Dunării.

Pasiunea pentru Oțelul se cultivă de la cele mai fragede vârste, iar satisfacția de a reprezenta comunitatea locală este una de neegalat. Astfel, avem speranța ca cei mai mici dintre fotbaliști vor găsi pe stadion modele pe care le vor urma, iar culorile roș-alb-albastre le vor rămâne mereu în inimi.

Hai pe stadion, accesul este gratuit! Toate școlile de fotbal care doresc să asiste la acest joc vor avea acces gratuit la Tribuna 2 a stadionului Oțelul.

Jocul SC Oțelul Galați – Politehnica Iași ce va conta pentru etapa inaugurală a sezonului 2022/23 a Ligii 2 se va disputa sâmbătă, 6 august, cu începere de la ora 11:30, pe stadionul Oțelul. #ImpreunaPentruOtelul