shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Viitor de Oțel: Invitație publică pentru toate școlile de fotbal din Galați

soccer-kids

Clubul nostru păstrează tradiția și continuă programul „Viitor de Oțel” prin care își propune și în acest sezon ca stadionul Oțelul să fie deschis pentru toți copiii care practică fotbalul în orașul nostru.

Astfel, SC Oțelul Galați lansează o invitație către toate școlile de fotbal din orașul nostru pentru a asista la meciul de astăzi, pe care echipa noastră în va disputa în compania celor de la CFR Cluj, în etapa 28 a Superligii. Invităm comunitățile fiecărui club de nivel juvenil, comunități alcătuite din copii și antrenori, să participe la meciurile oficiale ale singurei echipe de fotbal din Galați și ale celui mai reprezentativ brand sportiv al orașului de la malul Dunării.

Pasiunea pentru Oțelul se cultivă de la cele mai fragede vârste, iar satisfacția de a reprezenta comunitatea locală este una de neegalat. Astfel, avem speranța ca cei mai mici dintre fotbaliști vor găsi pe stadion modele pe care le vor urma, iar culorile roș-alb-albastre le vor rămâne mereu în inimi.

Hai pe stadion, accesul este gratuit! Toate școlile de fotbal care doresc să asiste la acest joc vor avea acces gratuit la Peluza Sud a stadionului Oțelul, sector A în baza unei liste nominale a copiilor sub 14 ani pe care o vor trimite la contact@ascotelul.ro sau la telefon 0724 500 435 (Valentin Ioviță).

Jocul SC Oțelul Galați – CFR 1907 Cluj ce va conta pentru etapa cu numărul 28 a sezonului 2023/24 a Superligii se va disputa astăzi, 27 februarie, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul Oțelul. #ImpreunaPentruOtelul