shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Invitație publică pentru toate școlile de fotbal din Galați

soccer-kids

Clubul nostru lansează o invitație către toate școlile de fotbal din orașul nostru pentru a asista la meciul de sâmbătă, SC Oțelul Galați – Metalul Buzău. Astfel, invităm comunitățile fiecărui club de nivel juvenil, comunități alcătuite din copii, părinți și antrenori, să participe la meciurile oficiale ale singurei echipe de fotbal din Galați și ale celui mai reprezentativ brand sportiv al orașului de la malul Dunării.

Pasiunea pentru Oțelul se cultivă de la cele mai fragede vârste, iar satisfacția de a reprezenta comunitatea locală este una de neegalat. Astfel, avem speranța ca cei mai mici dintre fotbaliști vor găsi pe stadion modele pe care le vor urma, iar culorile roș-alb-albastre le vor rămâne mereu în inimi.

Hai pe stadion, accesul este gratuit și fără restricții!

Jocul SC Oțelul Galați – Metalul Buzău  se va disputa sâmbătă, 19 martie, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Oțelul. Fiind primul joc al echipei noastre pe teren propriu fără restricții după doi ani, conducerea clubului a venit în întâmpinarea tuturor fanilor ce vor să revină pe stadionul Oțelul și oferă intrarea gratuită astfel încât arena noastră să fie din nou plină de viață și culoare. #ImpreunaPentruOtelul