shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ionuţ Codreanu: “Vreau să ajung cu Oţelul în prima ligă”

ionutcodreanu


Jucătorul SC Oțelul Galați, Ionuţ Codreanu, unul dintre cei mai talentaţi componenţi ai lotului oţelar în turul campioantului, a oferit un interviu pentru suporteri prin intermediul canalului oficial de Youtube – Oţelul TV, în care a dezvăluit numele celor care au influenţat cariera sa de jucător profesionist, modul în care a resimţit desfiinţarea echipei in primavara anului 2016 dar şi sentimentele pe care le are când evoluează acum în tricoul roşu-alb-albastru.

“Suporterii noştri sunt nişte oameni extraordinari, care demonstrează tuturor ce înseamnă cuvântul unitate. Jucând la Liga a IV-a cu mai mult de 1000 de oameni în tribune şi cu o galerie aşa de frumoasă, ne fac şi pe noi să dăm totul pe teren” – Ionuţ Codreanu, jucător al SC Oţelul Galaţi.

Interviul integral cu Ionuţ Codreanu îl puteți vizualiza pe canalul oficial Youtube al clubului: Oţelul TV, acolo unde veți găsi şi pe viitor noi interviuri în exclusivitate, imagini video de la partidele disputate de echipa noastră, dar și alte materiale din cadrul clubului. De asemenea, pentru a vizualiza cât mai repede cele mai noi videoclipuri vă recomandăm să vă ABONAȚI/SUBSCRIBE la contul nostru Otelul TV.