shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Iulian Apostol: „Împreună cu suporterii putem reda strălucirea Oțelului”

apostol

Iulian Apostol, fost jucător al Oțelului și actual director de imagine al clubului, crede în șansele echipei noastre de a promova în Liga a 3-a, dar este conștient de faptul că o victorie care să asigure îndeplinirea acestui obiectiv se poate obține dacă jucătorii vor da dovadă de dăruire.

În meciurile cu încărcătură maximă, diferența o face dorința mai mare de victorie. Sunt convins că jucătorii noști sunt super motivați, jucăm pe un teren de Liga 1, în nocturnă, în fața unui număr, sper eu, mare de spectatori, toate acestea nu au cum să nu te motiveze. Băieții își doresc să ne facă bucuroși, dar pe lângă dăruire trebuie să dăm dovadă și de chibzuință, să nu cădem în extrema opusă. Consider că suntem mai buni decât Unirea Mircești, mai ales din punct de vedere individual, dar trebuie să demonstrăm acest lucru pe teren. Avem un proiect frumos, viabil și trebuie să continuăm drumul ascendent pe care ne aflăm, împreună cu suporterii putem reda strălucirea de altă dată Oțelului și fotbalului gălățean, a declarat Iulian Apostol.

Partida SC Oțelul Galați – Unirea Mircești, contând pentru manșa retur a barajului de promovare în Liga 3 se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Oțelul, aceesul spectatorilor fiind liber.