shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Joi, vom fi cu toții o echipă, uniți într-un singur scop”

brailescu-dorinel

Dragi suporteri ai echipei SC Oțelul Galați,

Clubul nostru se pregătește pentru unul dintre cele mai importante meciuri din istoria sa recentă. Este un moment crucial în ceea ce privește promovarea în Liga 1, revenirea în elita fotbalului românesc la care tindem de atâția ani, iar fiecare jucător și fiecare suporter contează enorm.

Joi, vom fi cu toții o echipă, indiferent de locul pe care îl vom ocupa în tribune. Suntem uniți într-un singur scop: să-i susținem pe jucătorii noștri și să-i încurajăm să joace cel mai bun fotbal al lor și să obținem ceea ce ne dorim. Împreună, jucătorii, antrenorii și suporterii, am demonstrat că putem face minuni.

Chiar dacă acest meci are o miză aparte, este important să ne comportăm cu fair-play și respect, atât față de echipa noastră, cât și față de ceilalți participanți la evenimentul sportiv. Să ne bucurăm de joc și să ne susținem echipa, dar să nu uităm niciodată că suntem cel mai frumos public al Moldovei, că suntem aici pentru a promova spiritul sportiv și că pasiunea noastră este întotdeauna cheia pentru a câștiga.

Dragi suporteri, haideți să fim alături de echipa noastră și să o susținem cu toată puterea noastră. Să le arătăm jucătorilor noștri că suntem cu ei, indiferent de ce se întâmplă pe teren și să luptăm până la final. Haideți să ne bucurăm de această ocazie de a fi împreună și să facem istorie într-un mod pozitiv și fair-play. Împreună suntem mai puternici!

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați