shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Jucătorii care intră pe teren trebuie să respecte blazonul Oțelului”

babicu-conf-1

Managerul general al SC Oțelul Galați, Cristian Munteanu, a prefațat jocul de mâine, cu CSM Focșsani, din turul 2 al Cupei României.

„Obiectivul acestui sezon este unul bine definitv, nu vrem să ne abatem de la drumul la care am pornit. În ciuda faptului că parcursul din campionat este prioritar, vom respecta Cupa României, așa cum este normal la un club cu tradiția Oțelului. Dispunem de un lot echilibrat, atât numeric, cât și valoric, iar jucătorii care vor intra pe teren trebuie să respecte blazonul roș-alb-albastru și să arate că merită să îmbrace tricoul oțelar. Tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate, asta aștept și mâine de la echipă, să arate cât mai multă implicare, spirit de sacrifiu și determinare. Jucăm cu un adversar puternic din seria noastră, CSM Focșani fiind o echipă bună a Ligii 3, cu siguranță ne așteaptă un duel greu, atât în Cupă, cât și în jocul de campionat”, a declarat Cristian Munteanu.

Partida SC Oțelul Galați – CSM Focșani se va disputa marți, 22 septembrie, cu începere de la ora 16:30, pe stadionul Oțelul și va fi transmisă în direct pe pagina oficială de Facebook.