shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Judecătoria Galaţi a oficializat noua conducere a SCOG

decizie-judecatoria-galati
Tribunalul Galaţi a admis cererea formulată de Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi, validând astfel Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor nr. 1 din data de 3 decembrie 2016, prin care d-l Cornel Moisescu devenea preşedinte al clubului, în timp ce d-l Cosmin Ilaş şi Alexandru Pîrvu, ocupau posturile de vicepreşedinte, respectiv secretar, prin votul suporterilor.

Vă reamintim că membrii socios, în număr de 115 de persoane cu drept de vot, şi-au ales conducerea în urmă cu o lună când s-a făcut şi un scurt bilanţ al realizărilor Consiliului Director provizoriu şi s-au luat în discuţie obiectivele pe care noua conducere şi-a propus să le atingă în mandatul de doi ani: revenirea pe Stadionul “Oţelul”, atragerea spectatorilor la meciurile de pe teren propriu, atragerea de sponsori şi mărirea numărului de membri socios, obţinerea palmaresului FC Oţelul Galaţi, etc.

Soluţia Tribunalului pe scurt: Admite cererea formulată de petenta Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi. Ia act de modificările intervenite în actul constitutiv şi statut conform Hotărârii Adunării Generale a Asociaţilor nr. 1 din data de 03.12.2016. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor, aflat la grefa Judecătoriei Galaţi, după rămânerea definitivă a prezentei încheieri. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei absenţi şi pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, apel ce se va depune la Judecătoria Galaţi.
Document:   12/2017  06.01.2017