shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Juniorii A și B continuă și în acest sezon în Campionatele Naționale FRF

otelul-site-logo
SC Oțelul Galați pune în continuare accent pe dezvoltarea sectorului juvenil și anunță că au fost finalizate toate demersurile privind înscrierea clubului în acest sezon în competițiile naționale Under 19 și Under 17 organizate de Federația Română de Fotbal.

În conformitate cu Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice a Federației Române de Fotbal, clubul nostru a îndeplinit toate cerințele pentru înscrierea și participarea echipelor de juniori A și B (Under 19 și Under 17), în Campionatele Naționale organizate sub egida FRF, ediția 2019/2020 și a transmis în acest sens toate documentele solicitate de Departamentul Competiții Juniori din cadrul FRF.

Noul sezon al Campionatelor Naționale de Juniori U19 și U17 va debuta pe 10 august și va fi structurat pe 3 etape: Etapa Regulară, Etapa Semifinală și Etapa Finală.

Juniorii A (U19) vor fi pregătiți de Sorin Tîrîlă, iar Juniorii B (U17) vor fi sub comanda lui Ion Basalîc, în timp ce de activitatea organizatorică a întregului Centru de Copii și Juniori se va ocupa Sorin Haraga, din postura de delegat.

De asemenea, SC Oțelul Galați anunță că în perioada următoare vor fi înscrise toate echipele clubului în competiție, începând de la grupa Under 15 în Liga Elitelor până la grupele cele mai mici ce vor fi angrenate în competițiile organizate de AJF Galați.

Susținem împreună viitorul fotbalului gălățean, Oțelul se călește din nou cu gălățeni, atât cu cei din tribune sau peluze, cât și cu cei din teren! Devino și tu membru oficial și susține echipa în noua stagiune! #ViitorDeOtel